Integritetspolicy.

Vi på TechROi arbetar för att du ska känna dig trygg i att dela dina personuppgifter med oss och vi prioriterar därför att alltid värna om din integritet. Detta gör vi genom att arbeta i enlighet med gällande lag och reglering inom dataskydd.

De personuppgifter som samlas in kommer att användas i rekryteringssyfte och kommer endast att vara tillgängliga för utvalda anställda hos oss på TechROi. I vissa fall kan personuppgifterna, i rekryteringssyfte, bli tillgängliga för 3:e part om detta anses vara nödvändigt.

Dina personuppgifter kommer lagras hos oss så länge det är nödvändigt ur rekryteringssyfte, dock inte längre än 2 år därefter.

Har du frågor som gäller hanteringen av dina personuppgifter eller om du vill att dina personuppgifter uppdateras eller tas bort, vänligen mejla info@techroi.com (ange ”GDPR” i ämnesfältet).

Vi på TechROi förbehåller oss rätten att göra ändringar i de villkor som anges i vår policy ovan. Alla ändringar vi gör kommer att publiceras på denna sida. Vi uppmanar dig därför att regelbundet komma tillbaka till hit för att ta del av eventuella ändringar av integritetspolicyn.