Lediga tjänster.

Vi på TechROi är alltid intresserade av bra medarbetare. Om du är en noggrann person som gärna tar egna initiativ så har du definitivt fångat vårt intresse. Har du dessutom lätt för att kommunicera, och är tidsmedveten så finns det en stor chans att du kan bli en av oss. Eftersom du är en positiv person som inte har några problem att samarbeta med människor från många olika kulturer så tycker vi att du ska läsa vidare och se om någon av dessa tjänster kan vara något för dig. Vi håller tummarna!

Är du en social person?

… vi letar efter en Affärsutvecklare El/Elektronik.

… ett stimulerande arbete med stor variation, rollen innebär mycket eget ansvar men också en stor flexibilitet och goda möjligheter till karriärmässig utveckling. Du kommer att arbeta utifrån givna mål där vår ambition är att du snabbt skall kunna befordras inom företaget. Våra kunder är marknadsledande inom sitt segment och verksamma inom flera olika ingenjörsområden. Du utgår ifrån vårt kontor i Göteborg och du förväntas kunna resa med egen bil i tjänsten.

… som Affärsutvecklare inom El/Elektronik förväntas du ha god administrativ förmåga, du förväntas vara drivande, utåtriktad och inte räds några utmaningar. Vi ser dels att du tar stort eget ansvar, dels att du är målinriktad, noggrann och har lätt för att lära. Du kommer arbeta med nykundsetableringar och även med några av våra befintliga kunder. Du kommer att vara resultatansvarig för ditt eget affärsområde.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Bedriva aktivt säljarbete
  • Utforma offerter, avtalsförslag och kontrakt
  • Medverka i olika forum såsom mässor events mm
  • Rekrytera personal
  • Högskoleutbildning eller liknande relevant utbildning
  • Arbetslivserfarenhet inom relevant bransch
  • Körkort (krav)
  • Mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska

Anställningsform: Tillsvidare
Anställningens omfattning: 100 %
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Göteborg
Sista ansökningsdatum: 2020-11-18 (eventuellt tillsätts tjänsten tidigare)

Spontanansökan

Hittar du inget som passar dig? Skicka in en spontanansökan ändå. Har du tekniskt kunnande inom tillverkningsindustrin så är vi alltid intresserade.